Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jinak: Míru opatření v různých zemích umožňuje porovnat následující graf:

https://ourworldindata.org/grapher/covid-stringency-index?tab=chart

Lze si tam přidat či ubrat další země a tak porovnat změny míry jejich opatření v čase. Možná by byl ten graf, porovnávající zmíněné země, byl dobrým dokreslením článku

0 0
možnosti
Foto

Srováním počtu zemřelých (či přesněji procenta nadúmrtí) na tom bylo Polsko buď stejně nebo hůř než ČR. Zdánlivě mají relativní počet obětí covid menší, protože méně testují.

Maďarsko vypadá proti Polsku i Česku skutečně líp.

0 0
možnosti

J28a84n 94V36i45j22a13n

23. 4. 2021 8:41

Vynikající příspěvek. Gratuluji!

0 0
možnosti

Těžko se srovnávání státy v boji proti pandemii. Jsou nařízení v jiných zemích která ani neprojdou našim tiskem . Slovensko nehlásilo od samého začátku úmrtnost s Covidem ale jen na Covid. Maďarsko mělo loňské září strikne zavřené hranice bylo na tom dlouho lepe ale dnes ma už víc mrtvých na 1mil.obyvatel než my.

0 0
možnosti

kdyz to neni v lete, vetsiny lidi se to nedotkne, navic postupne se s omezovanim hranic zeme k sobe priblizili. K Maďarsku jsem to měl nalezené docela do detailu, Jen nevím jak vypadá situace teď s restrikcemi. nepochybuji že v současné době je tam epidemiologická situace horší, jenže až uděláme souhrn nadúmrtí za celou dobu, zjistíme že rozdíly prakticky nebudou. stejně tak v loni na podzim a začátkem zimy jsme byli na nejhorší na světě, v nadúmrtích na tom byli nakonec Poláci i nepatrně hůře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik