Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I90v71o 17B65o84u41š88e

12. 4. 2021 7:54

Hlavne bacha na 5G....;-D;-D. A vite, ze vynalezce PCR metody Kary Mullis jiz neni 2 roky mezi nami. Tudiz asi tezko mohl prispivat na ten vas zdroj. Sirite blaboly.

0 0
možnosti
Foto

I27v67o 73C41i62l96i61c12h

9. 4. 2021 12:22

Také by mne zajímaly oficiální čísla, údajně to dokonce dělá každá laboratoř jinak? A jinak ve Vámi zmíněné diskuzi osobně důvěřuji informacím od paní Tenzler a obzvlášť od pana profesora Štyse, který tam také napsal.

1 0
možnosti
Foto

Rozhodně je lepší pokud pár nenakazenych jde do karantény než pokud by nakažení chodili mezi lidi.

2 2
možnosti

J56a84n 24D60o78u35š52e38k

9. 4. 2021 12:20

To je poslední dobou celkem těžké vysvetlovat.

0 0
možnosti

Mnoho informací lze nalézt mj. u němec. nezávisl. zdrojů spolupracujících s nezávisl. vědci a nejkvalitnějš. laboratořemi: žádný test, ani PCR, není spolehlivý na 100 %, např. i ten nejspolehlivější PCR ověřený v SRN má maximál. spolehlivost 98 %, ovšem výrobci své produkty vynalezli výlučně pro osoby s příznaky nemoci (které rozpoznal lékař a někdy si vyžádal ověřující PCR). Teprve později vykutálení výrobci začali prezentovat, že jejich výrobek "zaručeně" odhalí covid-19 i u bezpříznakové osoby. Zčásti tomu tak může nahodile být, jenže odborník ví, že odběr vzorku musí proběhnout v určitém čase, jinak se spolehlivost snižuje, dále jak přesně vzorek odebrat, jak s ním manipulovat (aby se neznehodnotil), a pouze přísně akreditovaná laboratoř má přesnější rozbor vč. schopnosti vyhodnocení. V našich podmínkách jde jen o předstírání testování s vysokou mírou chybných výsledků. Na svém blogu jsem popsala rozsudek vídeň. soudu, který rozhodl, že testování bezpříznakových, aniž by je viděl lékař, je nesmysl a je to v rozporu s doporučením WHO.

3 1
možnosti

Ještě nejsme dostatečně prostrašeni.

Bude nutno filtrovat i spodní výdechový otvor.

Už na tom dělá Kochův institut?

1 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik