Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Virus ani bacily, které vydechujeme nás nenakazi. Kde na ty blbiny chodíte.

Abyste totiž virus vydechl napřed se ve vás musí množit tedy už jste nakažen.

0 0
možnosti
Foto

Vy ale lžete.

Ta studie nic takového, že rouška má smysl přes nos jen pri kýchnutí nijak nenaznačuje.

Právě naopak tastudie jednoznačně říká, že každé procento o kolik se zvýší ochrana jednotlivce má značný význam.

Když tedy pominu, že nelze zaručit, že nekychnete tak většina lidí dycha přes nos. Rouška na nose brání jak nositeli vydechovat do okolí tak vdechovat z okolí.

Takže vás článek je vysloveně vylhaný a dokazuje to odkaz, který jste uvedl jako zdroj že kterého verpste a který tvrdí opak toho co vy.

2 2
možnosti
Foto

.. kterého čerpáte....

0 0
možnosti
Foto

Hlavne az se otepli tak chcipnem.

0 0
možnosti
Foto

Když už jsme u těch studií, narazil jsem na zajímavý článek:

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=39365

2 0
možnosti
Foto

Fürst se podle něj snaží modelování epidemie dlouhodobě znevěrohodnit a jeho tvrzení jsou na úrovni výroků, že je Země placatá. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/dokument-grady-nouzovy-stav-ministerstvo-zdravotnictvi-matematik-tomas-furst.A210326_135808_domaci_lre

0 0
možnosti
Foto

Nošení roušky venku je nesmysl. Množství viru je zde zanedbatelné podle lékařů.Aby se osoba nakazila musí se pohybovat v uzavřeném místě, kde jsou neobvykle vysoké infekční dávky (vysoká koncentrace viru ve vdechovaném vzduchu) anebo dlouhá doba expozice. To venku není anikdo neprokázal opak.

4 1
možnosti
Foto

Proč si tedy chirurgové během operací jen nezakryjí ústa vhodným materiálěm upevněným třeba náplastí, mi vysvětlíte jak?

1 5
možnosti
Foto

Úplně, ale úplně je to jednoduché proč. Protože tam leží pacienti s otevřenými ranami a operatér, lékař nikdy neví, jestli sám není potenciálně nemocný. Nemusí jít o nic závažného, stačí obyčejný rhinovirus, tedy rýma, ale pro rozřezaného pacienta na stole by to mohlo mít závažné důsledky. To je využití roušek, jemuž já rozumím. Ale že by jinak rouška člověka nějak zvlášť ochránila, tak to zas ne.

4 1
možnosti
Foto

Podle lékařů britská mutace má stejné následky jako covid a stejné příznaky. Proč tomu tak je lékaři neví.

3 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik