Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viacej testov = viacej nakazených. Na odberných miestach sa stretávajú zdraví ľudia z nakazenými, ktorý by sa v bežnom živote vôbec nestretli.

Za vysoký počet nakazených v dnešnej dobe sú zodpovedné Matovičove antigénové testy. Každý človek má v nose chĺpky, ktoré slúžia ako filter na zachytávanie špiny a infekcie zo vzduchu.

Pozor na trhanie chĺpkov v nose! | obchodprealergikov.eu

Keď vám zdravotník zasúva výterovú tyčinku do nosa, časť infikovanej špiny z chĺpkov v nose sa nalepí na tyčinku a potom vám túto infikovanú špinu zdravotník rozotrie po sliznici v nosohltane. Já sa vôbec nedivím, že vždy po celoplošnom testovaní stúpne počet infikovaných!

0 0
možnosti
Foto

Je logické, že pokud země má méně nakažených tak zároveň má menší počet těch co cítí potřebu se nechat testovat. Tedy nějaké odhady jsou naprosto nesmyslné pokud nejsou podloženy nějakou studií promořenosti.

0 0
možnosti
Foto

A úplný nesmysl jsou ty vaše predikce, že Polsko by nás v počtu reálně nakažených předběhlo, protože se celá ignorujeme fakt, že ani u nás m jsou zachyceni všichni nakažení.

Takže na nevíme kolik je reálně nakažených ani u nás ani v Polsku a vy zcela nesmyslně děláte závěr ze dvou neznámých čísel tím, že odhad přizpůsobite tomu co chcete tvrdit.

0 2
možnosti
Foto

Rozdíl mezi námi a Polskem se dá celkem dobře spočítat podle počtu zemřelých.

Loni byl nárůst počtu zemřelých v Polsku o málo větší než u nás. (u nás o cca 16%, v Polsku o cca 18% proti předchozím letům). Přitom u nás vysvětlily statistiky covid přibližně 70% toho nárůstu, zatímmco v Polsku jen 37%. Loni jsme testovali cca 2-5x víc (přepočteno na obyvatele) než Polsko. Rozpětí je dáno tím, že poměr počtu testů kolísal, nějaká střední hodnota by mohla být kolem 4x (neboli provedený zhruba stejný počet testů na 4x různý počet obyvatel). V současnosti můžeme testovat možná i 10x víc.

0 0
možnosti
Foto

Kolik lidí u nás opravdu umřelo jenom na covid-19? Kolika lidem covid-19 opravdu zkrátil život? Kde jsou tato čísla? Neexistují. U nás se vykazuje "Úmrtí s nákazou coronaviru" Pokud nevěříte nejděte si stránky Ministerstva zdravotnictví I Blatný přiznal, že to tak je a mluví o tom i lékaři, kteří na to poukazují.

1 0
možnosti
Foto

Odborníci lékaři u nás říkají. Čím více testujeme, tím více bude pozitivní na covid. Pokud budeme testovat na chřipku budou pozitivních tisíce na chřipku. Pozitivita na covid znamená jen to, že je ve vyšetřeném vzorku přítomna část virové RNA. Nikoliv celý virus. Nic to neříká o tom, zda je dotyčný infekční a nemocný .Jde o klinicky falešně pozitivní výsledky. Vyšetření na covid je bez klinického kontextu bezcenné . Dotyčného po zjištění, že je pozitivní by měl vyšetřit lékař a ten by měl určit diagnozu. V Německu se testuje jako u nás, ale jako pozitivní se označí ti, které určí lékař. To znamená opravdu nemocní a infekční. Není žádné srovnání s jinými infekcemi, a proto nelze současná čísla kvalifikovaně interpretovat. Neví se, co je moc, co je málo, co je normální, co nenormální. Pozitivní výsledek jediného testu je automaticky prohlášen za diagnózu.

3 1
možnosti
Foto

Pane Polický, nevím s čím nesouhlasíte. To si myslíte, že jsem takový genius, že jsem si tohle vymyslel. To říkají lékaři- odborníci. My máme pozitivě testovaných 1 467 333 osob, ale ti, kteří mají opravdu covid a jsou na něj aktivní je 179785 a z toho počtu je v nemocniční péči je 8007 osob.

0 0
možnosti

Někdy to tak je: kdo méně testuje, má hezčí statistiku. Ale líp jsou na tom státy, které dosáhly vhodnějšího chování většiny populace. My teď obtěžujeme v provozech zaměstnance testováním, ale neřekneme jim, že by neměli jeden po druhém sahat na rychlovarnou konvici a pak bez umytých rukou jíst, anebo že by si vůbec měli dávat pozor na infekci na klikách, vypínačích, zboží - a nepřenést ji např. po cestě z práce do obchodů či domů. Můžeme se utestovat k smrti, ale stejně nám není pomoci, protože nechápeme různé cesty šíření infekce (nejen dýcháním, ale přes povrchy věcí).

0 2
možnosti
Foto

Všichni dávno ví, že mají dávat pozor na infekci na klikách...

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik